Cube

Projectmanager

by Yves Van Dorsselaer   -   2 months ago

Description

Wil jij het gezicht en aanspreekpunt worden voor onze projectmedewerkers en klanten? Zorg jij  door goede opvolging en gerichte acties dat projectmedewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren wat leidt tot tevreden klanten?
Dan is de functie van Projectmanager echt iets voor jou!

Wie zoeken wij?

Om onze groei te kunnen bijbenen, zijn wij op zoek naar een Projectmanager voor ons kantoor in Antwerpen.

Je hebt overzicht en weet altijd wat er speelt, zowel bij je klanten als binnen je projectteam. Je bent als geen ander in staat overzicht te houden bij meerdere lopende projecten. Je kunt snel schakelen en ziet op het juiste moment wie en wat er nodig is om een project succesvol te laten verlopen.

Welke taken maken deze functie leuk?

Je hebt de verantwoordelijkheid over ongeveer 40 projecten en bent de rechterhand van Yves, de Sales & Operations Director België. Onze Projectmanager werkt nauw samen met de projectmedewerkers en research & development.

Je stemt samen met de klant de voortgang en resultaten af en stuurt intern een team van 3 projectmedewerkers aan. Daarnaast stem je met sales de nieuwe projecten af en werk je mee aan de planning en begroting. Je werkt voornamelijk op ons kantoor in Antwerpen maar ook verplaatsingen naar een klant behoren tot het takenpakket.

Profile

Ons verlanglijstje

Onze nieuwe Projectmanager heeft:

  • Minimaal een afgeronde Bachelor in marketing of communicatie (of gelijkwaardig).
  • Bij voorkeur heb je een achtergrond in marktonderzoek en minimaal 5 jaar onderzoekservaring met Mystery Shopping en/of aantoonbare relevante ervaring als projectmanager.
  • Heldere communicatie op het juiste moment en een ‘afspraak is afspraak mentaliteit’ heb jij in huis. Je bent een geboren project- en peoplemanager.
  • Je hebt een grote gunfactor en een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal (zowel gesproken als geschreven). Beheersing van het Engels is een pré.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig, innovatief en ondernemend.

Je standplaats is ons kantoor in Antwerpen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales & Operations Director in België.

What can we offer

Wat krijg je van ons?

Naast een jong, enthousiast en gedreven team (gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 35 jaar) en volop groeimogelijkheden, bieden wij je onderstaande voorwaarden:

  • Een competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering & maaltijdcheques;
  • onbeperkt vakantiedagen;
  • een uitdagende werkomgeving waarin er alle ruimte is voor eigen initiatief;
    elk jaar een geheel verzorgd (fameus en legendarisch) Store Support weekend.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen we graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij onze Sales & Operations Director Yves Van Dorsselaer te bereiken op 03/303.70.92 of op yves.vandorsselaer@storesupport.be.
Je kunt solliciteren tot en met zondag 24 Maart 2019. Na een eerste telefonische screening zullen de eerste gesprekken plaatsvinden op ons kantoor in Antwerpen. Kandidaten die worden weerhouden worden vervolgens uitgenodigd voor een 2de gesprek op ons (hoofd)kantoor in Amsterdam.

Apply now

Details

Company

Store Support